Introductieweek

16 augustus 2013, 10:06 door Favervuta

Bij studeren hoort het studentenleven, volgens velen de mooiste tijd van je leven! Daarom gaan we goed van start en organiseren wij, namens het ACTA, ook dit jaar een introductieweek. Gedurende deze week zullen jullie kennis maken met jullie jaargenoten, Amsterdam, studentenverenigingen, de faculteitsvereniging FAVERVUTA en het ACTA!

Dit spektakel vindt plaats van 26 t/m 29 augustus 2013. De week zit vol met leuke activiteiten en avonden, waarbij jullie een voorproefje zullen krijgen van wat het studentenleven jullie allemaal te bieden heeft.

 

We starten maandag op ACTA. Alle studenten worden op deze dag verwacht. Zorg dat je er goed uitziet, want er zal een foto van je gemaakt worden voor je toegangspas. Aan het einde van de dag kun je beslissen of je mee wilt doen aan de rest van de introductieweek, die tot en met donderdag is.

Wat we allemaal voor jullie in petto hebben gaan we niet verklappen, maar om een tipje van de sluier te lichten; je zal de weg leren binnen het ACTA-gebouw, waar je als tandarts in spé je eerste tandheelkundige skills kan laten zien. We zullen gaan BBQ-en in hartje Amsterdam en  de  grachten zullen jullie ook niet ontgaan! Ook laten we je zien waar je ’s nachts wel en niet gezien wilt worden!
De rest van het programma krijgen jullie op maandag 26 augustus, maar we beloven dat dit een mooie en onvergetelijke week gaat worden.

 

De kosten voor deze week bedragen slechts: € 75,- Deze prijs is inclusief entreekaartjes voor diverse activiteiten en feesten, HET introweek t-shirt, lunch en avondeten voor de hele week (let op: dit is excl. zakgeld voor drankjes!).
Er zijn een paar dingen die je niet moet vergeten:
- zwemspullen!
- slaapspullen (in geval van ontbreken kamer in A’dam)
- fiets met goede sloten!
- OV-jaarkaart (indien niet in bezit, ov-chipkaart)
- zakgeld
- bevestiging van je inschrijving bij de UVA of VU
- nieuwe tandenborstel  en tandpasta (je favoriete smaak)

Als je nog niet in het bezit bent van een kamer in Amsterdam, geen paniek! Op maandag 26 augustus regelen wij voor iedereen een slaapplek. Er zijn altijd medestudenten die een slaapplaats ter beschikking willen stellen. Dus laat dit geen reden zijn om niet te komen! Als jij nou een groot huis tot je beschikking hebt, waar een aantal mensen met hun matje op de vloer kunnen slapen, dan kan je dat ook op die maandag aangeven bij  ons. Dat zou echt superfijn zijn!
Voor deze week hoef je je niet van tevoren op te geven. Je kunt  maandag 26 augustus aan het einde van de dag besluiten of je de rest van de week meegaat en je gewoon inschrijven! Je kan wel voor 26 augustus het bovenstaande bedrag overmaken op rekening nummer: 62.57.96.020 T.N.V. G.J.A Franken  ABN Amro Amsterdam Mentoren en vermeld je eigen voor- en achternaam daarbij. Je inschrijving is dan zo goed als compleet. Wij verwachten jullie dus op maandag 26 augustus om 09:00 uur op het ACTA, Gustav Mahlerlaan 3004, voor  het begin van de introductie.
Het ACTA bevindt zich naast de Polikliniek van het VU Ziekenhuis en is zeer goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en op de fiets. 
Verdere informatie wordt verstrekt op ACTA en bij het begin van de introductieweek. Mochten jullie nog brandende vragen hebben dan kan je altijd mailen naar introductieweek@acta.nl