Praktijk bezoek Excent Tandtechniek

4 mei 2016, 16:09 door Favervuta

Praktijk bezoek Excent tandtechniek!

Altijd al een kijkje hebben willen nemen in een tandtechnisch laboratorium? Dan is dit je kans! Favervuta organiseert samen met Excent een praktijkbezoek in het TTL van Excent in Amsterdam. Na de rondleiding is er aansluitend een borrel!


Wanneer: dinsdag 10 mei
Tijd: vanaf 17.30 uur
Kosten: gratis

Geïnteresseerd? Klik hier om je in te schrijven!

 

Info over Excent:
'Excent Tandtechniek is als team continu bezig processen en diensten te verbeteren en deze af te stemmen op de ontwikkelingen in de markt, veelal op digitaal en persoonlijk vlak. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten en hun patiënten de meest esthetische en functionele tandtechnische restauraties te bieden.

Gepassioneerd werken onze medewerkers vanuit 27 locaties binnen de Benelux lokaal en nationaal samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Daarbij dragen niet alleen specifiek tandtechnische processen en educatie bij aan een hogere kwaliteit van leven voor de consument, ook alle ondersteunende processen zijn hierop ingericht.

Het delen van kennis binnen onze organisatie - en nog belangrijker: met al onze relaties - vinden wij essentieel. Door middel van transparantie en vertrouwen werken wij continu aan een duurzame én persoonlijke relatie met onze klanten en leveranciers.'

https://www.excent.eu/