Skiën

19 februari 2017, 11:22 door Favervuta

-SKIËN IN SNOWPLANET-

 

Lieve medestudenten,

 

De dag van vertrek naar de Alpe d’Huez komt steeds dichterbij! Met inmiddels nog minder dan 3 weken op de teller wordt het tijd om ons voor te gaan bereiden op de leukste week van het jaar. En wat is een betere manier om alvast in de stemming te komen dan het opfrissen van je sneeuw-skills in de buurt van Amsterdam?

Op dinsdag 28 februari gaan we met z’n allen richting Snowplanet, hetzij om je ski- en snowboard vaardigheden op te frissen, je nieuwe gear uit te proberen of toch een beetje genieten van de sneeuw als je niet meegaat naar de Alpe d’Huez. Van 19:00 tot 22:00 kan je je uitleven op de piste, voor 29 inclusief materiaalhuur (19,50 als je je eigen materiaal meeneemt). Snowplanet is prima met OV te bereiken vanuit Amsterdam (+- 40 minuten reizen).

 

Voor alle beginners zullen er echte favervuta-leraren meegaan naar Snowplanet (ski en snowboard), dus wil je alvast even oefenen onder begeleiding voor het echte werk in Frankrijk, stuur dan even een mailtje naar actawintersport2017@gmail.com (en meld daarbij ook even of je wil skiën of snowboarden).

Na het skiën gaan we ook alvast een voorproefje nemen van de (ook niet onbelangrijke) après-ski in de CHUPITOS!! Vanaf ongeveer 23:00 zal het feest hier losbarsten, met korting op bier en shotjes, dus komt allen om je lever alvast een beetje te trainen!! Ook iedereen die niet meegaat naar Snowplanet is uiteraard van harte welkom om in de chup aan te sluiten.

 

We hopen jullie allemaal te zien op 28 februari.

 

Heel veel liefs,

 

De SkiCie

 

Klik hier om je in te schrijven!