Workshop afstuderende mondzorgkundigen

3 mei 2017, 11:13 door Favervuta

‘Afgestudeerd, wat nu?’

 

Wanneer het einde van jouw opleiding in zicht is, breekt een belangrijke periode aan. Een periode waarin jij keuzes zal moeten maken en zaken zal moeten regelen. Ga ik in loondienst of start ik als zelfstandige?
Om je een handje op weg te helpen met het maken van deze keuzes organiseert Favervuta samen met Raadgevers Kuijkhoven op dinsdag 23 mei een workshop voor alle 3e en 4ejaars mondzorgkunde studenten. Eerdere jaren zijn uiteraard ook welkom.

Tijdens deze avond wordt ingaan op alles wat met het ondernemen in de zorg te maken heeft; o.a. verzekeringen, financiële administratie en belastingen. De sprekers hebben ruime ervaring in het adviseren van zelfstandige mondhygiënisten en mondhygiënisten met een eigen praktijk.

Het wordt een goed gevulde avond met gastsprekers van Raadgevers Kuijkhoven, Dental Partners Rotterdam en van Helder (Accountancy voor de zorg). De sprekers zijn na hun lezing ook beschikbaar voor vragen

Vooraf en tijdens de pauze zullen er broodjes en drankjes klaar staan, en voor de liefhebbers is er aansluitend een borrel in Café de Blauwe Engel

Wil jij hier bijzijn? Aanmelden kan door een email te sturen naar favervuta@acta.nl onder vermelding van; Workshop startende MH of je in te schrijven bij onderstaande link.

 

Datum: Dinsdag 23 mei 2017
Tijd: 17:30 – 20.00 uur (aansluitend borrel)
Locatie: ACTA 6Z-65

 

Inclusief catering!

 

TE GEBRUIKEN VOOR JE VRIJE STUDIERUIMTE!

Sprekers:

Van Helder: Rudi Kok

Raadgevers Kuijkhoven: Alexander Ahlers

dpR: Cor Ducro

 


http://favervuta.nl/activiteiten/item/124