Word lid

Klik hier om je in te schrijven voor het lidmaatschap!

 

Wat heeft een lidmaatschap bij Favervuta jou als tandheelkunde of mondzorgkunde student te bieden? Naast een hoop gezelligheid, bieden wij ook de volgende voordelen: 

-  Een gratis handenverzekering. Hiermee zijn bij letsel je studiekosten gedekt. (inzicht in de polisvoorwaarde kunt u aanvragen via de mail, favervuta@acta.nl)

-  Flinke kortingen op je studieboeken! Daar boven op zijn er kortings periodes waarbij je extra korting krijgt! Buiten de kortingsperiodes krijg je altijd standaard  5% korting op Nederlandstalige boeken en 20% korting op Engelstalige boeken. Op de site kun je precies zien wat er nog op voorraad is. Nu krijg je tot 8 september de extra  korting op de boekenprijs!

-  Gratis Almanak. Ieder jaar geeft Favervuta haar full-colour jaaroverzicht uit. Hierin staan alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar vermeld. Met uiteraard een uitgebreid smoelenboek waarin je alle leden terugvindt. Een memorabel naslagwerk van je studietijd.

-  Flinke korting op activiteiten en feesten. Niet-leden betalen een toeslag op activiteiten die kan oplopen tot €25,-. Als Favervuta-lid komen deze kosten geheel voor rekening van de vereniging.

 

-  Toegang tot de Algemene Leden Vergaderingen. Ieder kwartaal krijgen alle leden de kans om opheldering te vragen over wat er met hun contributie gebeurt. Tijdens deze vergaderingen zal het bestuur uitgebreid vertellen wat er de afgelopen maanden heeft gespeeld op financieel en organisatorisch vlak.

-  Exclusieve foto's van feesten en activiteiten van jou en je vrienden/collega's, die ook bij Favervuta lid zijn, enkel en alleen toegankelijk voor leden.

-  Betaling voor acitviteiten m.b.v. iDeal.

-  Gratis Boomdasjee. Drie keer per jaar wordt het het verenigingsblad ‘De Boomdasjee’ uitgegeven met informatie over de vereniging en haar activiteiten, maar ook met informatie vanuit de opleiding en het vakgebied. 

-  Je draagt een steentje bij aan de continuïteit van Favervuta.

-  Bij afstuderen zal je lidmaatschap automatisch worden omgezet naar het donateurschap. *

 

* Studeer je af in het begin van het studiejaar (okt-ma) dan zal je lidmaatscap per direct worden omgezet naar het donateurschap. Bij een afstudeerdatum richting het einde van het studiejaar, zal het donateurschap in het nieuwe studiejaar vanaf oktober in gaan. Je zult hier tijdig bericht van krijgen.