Lustrum Programma

Programma XI Lustrum der Favervuta

Vrijdag 23 mei - Opening Favervuta Lustrum & DIËS

Na lang wachten is het eindelijk zo ver: het negende lustrum der Favervuta wordt officiëel geopend. Dit is nog maar het begin van een week vol gezelligheid, gefeest, geborrel en vooral epische momenten. Zorg dat je er bij bent- zorg dat je overal bij bent- want we zullen jullie verrassen en verblijden. Het gehele lustrum draait natuurlijk om de oprichtingsdatum van deze mooie vereniging en traditiegetrouw zullen we daarom stilstaan bij de Diës Natalis. en zoals het gezegde luidt "wie jarig is, trakteert"... Het startschot is gegeven, waar we zullen proosten op 45 jaren mooie herinneringen en de velen die gaan volgen!

VOOR: Studenten, medewerkers, oud-bestuursleden, donateurs en sponsoren
LOCATIE: CMA Zaal
TIJD: 21:00-01:00

Toegang is gratis

 

Zaterdag 24 en zondag 25 mei - Rally

Niet zo maar eentje.. It's going to be legendary! Veel gaan we nog niet verklappen, slechts een tipje van de sluier. We hebben dit jaar te maken met grote hoogte verschillen en wateroverlast, je mooiste badpak is dus onmisbaar. Vergeet je paspoort niet, want de rally wordt dit jaar écht grenzeloos. En je handtekeningen boekje wil je ook niet thuis hebben liggen. Bereid je voor op een weekend vol verrassingen. Biertjes, shotjes, hitjes, dansjes en wat voor op de grill. Of was het nu aan de grill? Kortom: dit wil je gewoon écht niet missen!

VOOR: Studenten en oud-leden van Favervuta
LOCATIE: Henry Schein, Veluwezoom 16, 1327 AG Almere
TIJD: 09:00

 

Maandag 26 mei - Opening ACTA Lustrum

Niet alleen Favervuta heeft iets te vieren, ook Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) heeft met haar 30-jarig bestaan dit jaar een jubileum. In 1984 is deze gezamenlijke faculteit Tandheelkunde van de UvA en VU opgericht, omdat door overschot aan tandartsen geen plaats meer was voor twee afzonderlijke instellingen. Door dit samenwerkingsverband is ACTA internationaal gezien toonaangevend in onderzoek en onderwijs. Momenteel volgen circa 800 studenten de opleiding Tandheelkunde en zijn er circa 500 medewerkers actief. Op deze maandagmiddag zal het ACTA lustrum officieel worden geopend en zullen we met alle betrokkenen een borrel drinken om dit heuglijke feit te vieren.

VOOR: Studenten, medewerkers, oud-bestuursleden, donateurs en sponsoren.
LOCATIE: ACTA
TIJD: 16:00-18:00

Toegang is gratis

 

Maandag 26 mei - Variété

Va-ri-é-té (het; o; meervoud: variétés) is een vorm van theater met amusante voordracht, zang en dans, alsook gevarieerde optredens van artiesten als acrobaten, goochelaars, hypnotiseurs, gedachtenlezers enzovoorts. Het variété ontwikkelde zich in de tweede helft van de 19e eeuw van kroegvermaak tot een respectabele vorm van amusement, geschikt voor het hele gezin. Het hield in die tijd het midden tussen circus en revue.

Voor het eerst sinds de Favervuta geschiedenis zullen ACTA studenten het podium bestijgen. Liedjes, dans, cabaret en muziek zullen elkaar afwisselen tijdens dit rijkgevulde avondprogramma. Een vermakelijke avond met een ongedwongen sfeer in een knus Amsterdams theater.

VOOR: Alle belangstellenden
LOCATIE: Rozentheater/Boom Chigago, Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam
TIJD: Aanvang 20:00

 

Dinsdag 27 mei -  Buitendag

Op deze dag kan alles en moet niks. Een goede gelegenheid om elkaar buiten de ACTA muren te leren kennen en zonder studeer- en werkstress de frisse lucht op te snuiven en te genieten van het groen. Het terrein wordt naar ieders smaak en vermaak ingericht, van stormbanen tot jeux de boules, henna-tattoos tot vechtsport. De activiteiten kunnen competatief of just-for-fun worden beleefd, maar lekker ontspannen in het zonnetje is natuurlijk ook een optie. Er zijn leuke prijzen in de wacht te slepen bij de loterij die wordt gehouden voor het goede doel 'Bridge the Gap'. Hapjes en drankjes worden verzorgd en Duo Two for you zal deze heerlijke dag met hun hitjes en Golden Oldies compleet maken.

VOOR: Studenten en medewerkers
LOCATIE: Amsterdamse bos
TIJD: 10:00-18:00

Toegang is gratis

 

Woensdag 28 mei - Studenten Symposium

Na een weekje gezelligheid is het vandaag tijd om aan onze kennis te werken; het Lustrumsymposium. tijdens deze middag zullen er verschillende boeiende lezingen en workshops zijn. Zo wordt niet alleen je dentale kennis aangevuld, maar zal er ook aandacht zijn voor alle andere aspecten die je tijden je carriÄ—re nodig hebt. Aansluitend zal de uitreiking van de NT-GSK Award plaatsvinden. De genomineerden zullen kort hun scriptie toelichten, waarna de prijs voor beste scriptie wordt uitgereikt. De dag zal worden afgesloten met een borrel waarbij hapjes en drankjes niet zullen ontbreken. Het belooft een leerzame en vooral leuke middag te worden.

VOOR: Studenten
LOCATIE: ACTA
TIJD: 12:00-16:00, aansluitend borrel

Toegang is gratis

 

Woensdag 28 mei- Gala

De afsluiting van het negende lustrum - le grande finale - zal een avond worden waar nog lang over gesproken wordt. Na een week vol activiteiten is het moment aangebroken om je in je mooiste kleding te hullen en het beste in jezelf naar boven te halen, uiteraard ook aan de bar. We zullen je niet teleurstellen, het wordt een hartverwarmende avond op een perfece locatie. Alles wordt uit de kast getrokken om dit feest compleet te maken, van een lekker muziekje tot perfecte aankleding. Geliefden, vrienden en anderen die bij kunnen dragen aan een gezellie avond zijn van harte welkom. Dans met ons de sterren van de hemel tot in de late uurtjes, want het is écht de afsluiting van het lustrum.

VOOR: Alle belangstellenden
LOCATIE: ODEON, Singel 460, 1017 AW Amsterdam
TIJD: 21:00 - 04:00

 

Haal je kaartjes voor de Lustrum Rally, het Variété en het Gala HIER